Down

Vergoedingen

Wij werken in onze twee praktijklocaties in Purmerend Weidevenne met alle zorgverzekeraars samen. Ook in 2024. We kunnen daarom, binnen jouw (aanvullende) pakketvoorwaarden, de behandelingen direct declareren bij de verzekeraar. En ben je niet of onvoldoende (aanvullend) verzekerd? Dan ben je net zo welkom, dan gelden onderstaande vergoedingen in 2024, die we achteraf per mail aan je factureren. Je kunt vervolgens jouw factuur via iDeal of handmatige overboeking aan ons betalen.

De vergoedingen voor (sport)massage en de afspraken voor loopanalyse en looptechniek training bij ons 5D-LAB worden uiteraard niet gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar, maar dien je per pinbetaling (5D-LAB) of per Tikkie (sport)massage te voldoen direct na de afspraak.

Fysiotherapiekosten en tarieven

Zitting Fysiotherapie (30 minuten)
€44,50
Lange zitting ivm complexe zorgvraag
€63,00
Telefonische zitting
€24,00
Screening
€24,00
Intake en onderzoek na verwijzing of screening
€63,00
Eenmalige afspraak Echografie
€85,00
Toeslag aan huis (bij screening, zitting en/of intake)
€24,00
Niet nagekomen zitting (indien niet afgezegd binnen 24 uur)
€44,50
Verslag voor bv schadeverzekeringen
€85,00
FysioFlex abo MyLife Purmerend (per maand opzegbaar)
€49,50
Huur twee weken Gameready
€400,00
Massage (sport/ontspanning) 45 minuten > alleen per pin/tikkie
€45,00
Massage (sport/ontspanning) 60 minuten > alleen per pin/tikkie
€60,00
5D-LAB High Tech Loopanalyse (45 minuten)
€79,50
5D-LAB Looptechniek Training (45 minuten)
€45,00

Meteen een eerste afspraak maken?

Ervaar het gemak van het online plannen van een afspraak of bel/app ons voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Afspraak maken
Zorgverzekeraars
Wij werken samen met ALLE zorgverzekeraars, ook in 2024

Of je nu bij CZ, Menzis, Zilveren Kruis, Menzis, VGZ of bij een andere zorgverzekeraar verzekerd bent, we hebben namens onze fysiotherapie praktijk in Purmerend Weidevenne met iedere zorgverzekeraar een overeenkomst voor je afgesloten. Ook in 2024. We zijn daardoor in staat om de behandelingen die binnen jouw (aanvullend) verzekeringspakket vallen, direct te declareren bij jouw verzekeraar volgens vooraf afgesproken richtlijnen en kwaliteitsnormen! Handig toch?

 

Welke behandelingen worden vergoed?

 

Tot 18 jaar niet-chronisch

  • Alle eerste 18 behandelingen (zonder verrekening met eigen risico), vanaf de 19e behandeling geldt de dekking van de aanvullende verzekering van zijn/haar ouder

 

Tot 18 jaar chronisch

  • Alle behandelingen voor aandoeningen die vallen onder de “chronische lijst” van het Ministerie van VWS, m.u.v. de eerste 20 behandelingen. De eerste 18 behandelingen krijg je als 18-minner nog standaard vergoed, maar de overige twee dien je te voldoen vanuit de dekking van de aanvullende verzekering van de ouder, of dien je zelf als particulier te betalen. Let op: verwijzing van een huisarts of specialist is vereist!

 

Vanaf 18 jaar niet-chronisch

  • Alle behandelingen binnen de voorwaarden van jouw aanvullende verzekering. Heb je die niet, of ben je onvoldoende verzekerd, dan dien je de (overige) behandelingen zelf als particulier te betalen.

 

Vanaf 18 jaar chronisch

  • Alle behandelingen voor aandoeningen die vallen onder de “chronische lijst” van het Ministerie van VWS, m.u.v. de eerste 20 behandelingen. De eerste 20 behandelingen dien je vanuit jouw aanvullende verzekering te halen of zelf als particulier te betalen. Let op: verwijzing van een huisarts of specialist is vereist!