Down
Terug naar het overzicht

Medical taping

Medical Taping bieden we aan als we vinden dat het een passende ondersteuning kan bieden voor de periode tussen de behandelingen.

Mideical taping kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Er wordt zelfs beweert dat het zou kunnen helpen tegen hooikoorts, al is dat nooit door wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om de gewrichten te ondersteunen of spieren te beïnvloeden om spanningstoename of juist afname te realiseren.

Ook kan de tape worden gebruikt voor:

houdingscorrectie

zwellingreductie

pijnvermindering

het verbeteren van de huidconditie (bv bij littekens)

Medical taping is dus enorm veelzijdig. Het is goed om te weten dat het een fysiotherapeutische behandeling is die alleen uitgevoerd kan worden als er een speciale cursus voor is gevolgd. Bij Fysiovenne zijn Rozanne, Kirsten, Fransje en Dennis bevoegd om deze behandeling uit te voeren. De behandelijk wordt vergoed door alle verzekeraars.

Medical taping specialisten bij Fysiovenne:

Rozanne Knibbe (06-46158874 rozanne@fysiovenne.nl)

Kirsten Vos (06-83940533 kirsten@fysiovenne.nl)

Dennis Hurkmans (06-12038843, dennis@fysiovenne.nl)

 

Wanneer je online een afspraak maakt, is het goed om bij “specialisatie” aan te geven dat je graag bij een collega wilt die medical taping bevoegd kan aanleggen.

Meteen online een afspraak maken?

Je kunt altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Vul daarom direct het afspraak formulier in en geef aan welk moment en collega jouw voorkeur heeft.

Afspraak maken