Down
Terug naar het overzicht

Medical taping

Ben je op zoek naar een fysio die medical taping toepast in Purmerend? Medical Taping bieden we aan als we vinden dat het een passende ondersteuning kan bieden voor de periode tussen de behandelingen. We rekenen hier geen extra kosten voor.

Medical taping kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Er wordt zelfs beweert dat het zou kunnen helpen tegen hooikoorts, al is dat nooit door wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om de gewrichten te ondersteunen of spieren te beïnvloeden om spanningstoename of juist afname te realiseren.

Ook kan de tape worden gebruikt voor:

houdingscorrectie

zwellingreductie

pijnvermindering

het verbeteren van de huidconditie (bv bij littekens)

Medical taping is dus enorm veelzijdig. Het is goed om te weten dat het een fysiotherapeutische behandeling is die alleen uitgevoerd kan worden als er een speciale cursus voor is gevolgd. Bij Fysiovenne zijn Rozanne, Kirsten, Fransje en Dennis bevoegd om deze behandeling uit te voeren. De behandelijk wordt vergoed door alle verzekeraars.

Maak nu een afspraak met een van onze topfysio's in onze praktijk in Purmerend Weidevenne

Maak direct online, telefonisch (0299-472951) een afspraak met een van onze topfysio’s in onze praktijk in Purmerend Weidevenne. Aan de hand van uw blessure en uw agenda proberen we de juiste match voor u te maken en plannen we je in voor een eerste afspraak (intake & onderzoek).

Wanneer je online een afspraak maakt, is het goed om bij “specialisatie” aan te geven dat je graag bij een collega wilt die medical taping bevoegd kan aanleggen.

Meteen een eerste afspraak maken?

Ervaar het gemak van het online plannen van een afspraak of bel/app ons voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Afspraak maken