Down
Terug naar het overzicht

Hardloopblessures

Of je nu hardloopt bij AV NEA, AC Waterland, Sportrusten, bij een loopgroep of individueel. Of je nu een recreatief rondje, een (halve) marathon of voor een obstacle run loopt, Fysiovenne + 5D-LAB = jouw Next Gen Fysio!

In augustus kreeg ik tijdens een tenniswedstrijd last van een knieblessure, maar dankzij de behandelingen en het loopschema van Fysiovenne liep ik in oktober toch nog de 1/2 marathon van Amsterdam uit
Lesley Nieuwenhuis

Hoe ziet zo’n persoonlijk behandelplan er grofweg uit?

1️⃣ Afspraak: Intake en lichamelijk onderzoek* in onze praktijk

2️⃣  5D-Bewegingsanalyse bij 5D-LAB
(t.w.v. € 79,50, nu kosteloos)

3️⃣ Vervolgafspraak/behandeling* in onze praktijk

4️⃣ Vervolgafspraak/behandeling* 2, 3, 4, etc (indien noodzakelijk)

5️⃣ En… hardlopen maar!

*Deze afspraken in onze praktijk in Purmerend Weidevenne worden gedeclareerd bij jouw zorgverzekering als fysiotherapie behandeling op het moment dat je hiervoor aanvullend voor bent verzekerd. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract, dus de administratie maken wij voor u in orde. Heeft u geen aanvullende verzekering of onvoldoende behandelingen in uw pakket, dan zullen we de afspraken (evt gedeeltelijk) aan u factureren d.m.v. een particuliere nota. Voor onze particuliere tarieven, zie onze pagina “Vergoedingen”.

Maak nu een afspraak met Rozanne of Marianne in onze praktijk in Purmerend Weidevenne als je met de juiste kennis en ervaring weer met een glimlach wilt hardlopen! maak dan nu online een afspraak, of bel/app (0299-472951) of mail (info@fysiovenne.nl) voor een afspraak met een van deze twee topfysio’s!

 

 

Meteen online een afspraak maken?

Je kunt altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Vul daarom direct het afspraak formulier in en geef aan welk moment en collega jouw voorkeur heeft.

Afspraak maken