Down
Terug naar het overzicht

COVID-19 revalidatie

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die je begeleid tijdens jouw COVID-19 herstel en revalidatie? Met fysiotherapie bij Fysiovenne kom je sneller weer terug op jouw oude (sport)niveau!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Als je na een COVID-19 infectie klachten houdt bij het bewegen/sporten en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten kun je bij Fysiovenne terecht voor hulp, advies en begeleiding. 

Fysiovenne behandelt de klachten en beperkingen waarmee je na een COVID-19 besmetting te maken kunt krijgen. Een van onze topfysio’s helpt je om inzicht te krijgen in deze klachten en adviseert en begeleidt bij het verantwoord weer opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. We zorgen er op deze manier voor dat je op een verantwoorde manier werkt aan je herstel.

We kijken ook hoe het verder met je gaat. Heb je problemen op emotioneel vlak, verloopt het herstel goed en eet je (gezond) genoeg? Als het nodig is, schakelen we, in overleg met de huisarts, andere zorgverleners in.

Maak snel een start met jouw COVID-19 revalidatie en maak een afspraak!

De eerste 50 behandelingen kunnen we 100% , mits je een indicatie hebt van jouw huisarts, declareren vanuit de basisverzekering. Maar heb je geen verwijzing ben je natuurlijk ook welkom, maar dan vallen de behandelingen onder jouw aanvullende verzekering.

Maak nu online of telefonisch (0299-472951) een afspraak met een van onze topfysio’s om jouw COVID-19 herstel z.s.m. vorm te geven!

Meteen een eerste afspraak maken?

Ervaar het gemak van het online plannen van een afspraak of bel/app ons voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Afspraak maken