Down
Terug naar het overzicht

Amplify Gameready: recovery equipment

Wil je de snelste weg naar duurzaam herstel? Fysiovenne is partner van Amplify! We geloven in de bewezen techniek van de Gameready de herstelperiode verkort na een zware blessure of operatie. Geschikt voor o.a. armen, schouders, benen en knieën!

Wat is de Gameready en wat doet het?

De Gameready is een bewezen techniek die uitgaat van koude -en druktherapie om zwelling, vocht en pijn te verminderen en herstel te bevorderen. Daardoor kun je veel sneller weer bewegen, naar je werk of zelfs weer op hoog niveau sporten!

Ideaal voor mensen waarbij iedere dag en iedere week dat je niet kunt werken/sporten veel (financiële) gevolgen heeft!

Een Gameready kopen of Huren?

Voor topsporters (veel voetballers van Ajax, PSV, Barcelona hebben er een) kan koop van een Gameready de moeite waard zijn, maar wil je er eenmalig gebruik van maken kun je de Gameready het beste huren. Daar rekenen we € 363,00 inclusief BTW per twee weken. Deze kosten worden niet gedekt door de zorgverzekering en zijn dus volledig voor eigen rekening. Maar dat is absoluut de moeite waard als je daardoor een week eerder hersteld bent toch?

Wil jij jouw herstel versnellen met de Amplify Gameready? Bel ons dan direct!

Wil je jouw revalidatie versnellen bij Fysiovenne en gebruik maken van de techniek van de Gameready? Maak dan vandaag nog telefonisch een afspraak! We beoordelen jouw situatie en kijken wanneer en hoe je de Gameready het beste in kunt gebruiken!

Meteen een eerste afspraak maken?

Ervaar het gemak van het online plannen van een afspraak of bel/app ons voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Afspraak maken